donderdag 15 augustus 2013

krijtverf & andere prullen!

Goeienavond blogland!


Bij deze nog eens een postje vol inspiratie en kleine projectjes tussendoor...zoals ik het graag heb! Als eerste ben ik aan de slag gegaan met krijtverf (8euro in den hema-daar kunde nie voor sukkelen zoals een van mijn vriendinnen het zou zeggen!). Ik ben begonnen met een klein potteke en daar heb ik wat mokken mee beschilderd! Maar nu kriebelt het al om wat grotere oppervlakken onder handen te nemen zoals een deur of een koelkast,...
 Kijk maar eens meer naar de inspiratiefoto's die ik gevonden heb op pinterest. Verder ben ik ook nog lekker gaan winkelen in de goedkope winkels der Belgen en Nederland namelijk de Action, de Zeeman, Hema,Wibra, Blokker,... jullie weten wat ik bedoel! & heb me ik me op het werk bezig gehouden met bloemen maken voor het komende tuinfeest. Heel leuke activiteit en toffe kleurrijke resultaten vind ik zelf dan! Wijnflessen herbruiken en beschilderen met raamverf is dan ook weer een heel leuk tussendoortje! & met al die kleine tussendoortjes hou ik me maar lekker bezig:)

Tot de volgende keer maar weer! 

Lita

3 opmerkingen:

Nicole -Maaksels en Meer- zei

Wat een leuke ideeën allemaal! Die bloempotjes zijn echt leuk (en handig)!

flo zei

Wat leuk die koppen! Mij lijkt een bord op de keukendeur zooooo handig, dat wil ik later wel. Kun je mooi de boodschappen opschrijven of als je nog even weg bent.
Wist je trouwens dat je ook zelf krijtbord verf kunt maken? Moet je maar eens googelen.
Liefs flo

Arja - Love makes a house a happy home zei

Super leuke ideeën!!
Dankje wel!
Liefs x Arja